Wan hazel datang blog with forever aerol!!!! :D :D :D

Ehem3! :D hahahaha pagi ni memg ceria jeww rasa nya XD walaupun semlm tido pukul 4am XD. .hahaha nk taw aerol wat ape pada pukul 4am tu :D ..aerol just tngok tv jeww..memg takde kerja kan XD ..hehehe..then bila da pukul7am gitu lrr bru aerol sentuh pc ni...urmm time tuh aerol ada nmpak Blog wan hazel ada update :D. ..memg slalu rajen ke blog wan hazel ni :D.hehehe sebb bLog dye best! .... .haha teringin jugak :( nk ada blog mcm tu,tpi ape kn daya..hahaha kita tak pernah blajar pasal embaded design XD ...huaaaa tringin3. ... :D then aerol ada lrr terbaca sorang anon ni tuduh wan hazel cetak blog mas =_='' *hey anon! da3 lerr...tapaya nk menjeles gan blog wan,taw lrr blog wan semart! XD. .hahah aerol own ada guk jeles2 gan template wan hazel ni..haha tpi tak bnyak ckit jeww :p... ..gan mas own ada guk haha tapew3,stiap manusia memg ada keunikan tersendiri en hehehe...yg tak puas hati nyeww si anon ni tuduh wan yg cetak blog mas,padahal wan dah lame berblogging berbanding mas.. .kan tak logik tuh =_=''.... .. :D okeyhh,pagi ni aerol just nk bgtaw,wan hazel ada tinggl jejak dye kat blog aerol gan amiera kt http://withforever.blogspot.com/ ni :D btaw heppy sih!..heheheh :D nk tngok screenshot nya meyh3 come to papa.. :D


tadaaaaaa!. ..hehehe bangga3 :D ..korang ade ke..hahhaha! itu jeww lau korang nk tngok blog wan hazel meyh click sini

 Click pada gmbar untuk tumbesaran yea XD ...caya lrr wan,wan kata dia bwk hello kity XD. .haha tipu jeww tu hahahaha.. .. . ..yang kt bawah ni pulak contoh screen shot blog wan hazel :D

3 ulasan:

Wan_hazel berkata...

hahaha...best2 ada org suka wan dtg blog ...wan suka nie..slalu slalu lah jenguk wan k..ehehhe..wan mesti jenguk balik nye..tengs taw..

RiaNbow berkata...

heheheh. ..baguish arr ada org mcm wan ni. ..tak sombong,walau own blog wan famouse...tak mcm owner blogger laen arr wan..hahah :D

putryteya berkata...

haha.. mmg best pom kalo wan hazel dtg blog kite!

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers