Contoh header yang telah aerol edit.

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada pemabca sekalian,hari ni aerol nak buat entry pasal header,aerol nak tunuk sikit lr header yang telah aerol edit ni kat korang,cuma edit biasa2 jew aerol mana reti sangat edit ni huhuhu.. .





 


  Okeyh,sebenar nya ada banyak lagi,tpi aerol dah lupa mana aerol letak file dia,ada masa nnti kalau aerol edit header aerol akan publish di sini :) .... .(dont do copy yea,semua ni hak orang) :)


15 ulasan:

faiz amir berkata...

kaw lupa na ltak header ak weyhhh . hahahah .

Aerol Hafiezi berkata...

kau nye file tu aku da lupa lr letak mana :( ..gah cari2 tak jumpa. .heheh..t aku copy lr kat blog kau :)

shigellazoster berkata...

hewww..... kalu akak nak mintak tolong aerol watkan header bule ke??

Aerol Hafiezi berkata...

kita cerita di fb lr :) senang sikit

Mohammad Seth berkata...

ouh..sikit mintak tlg..aku pnye...mana ?? :D

Aerol Hafiezi berkata...

eleyh kau,kau tunggu jeww lr aku balik,kau ni cerewet sngt..hahaha xD ..wat tu semua tak kene ..tunggu jeww lr t,aku design depan2 mata mu .. :D

♥♥ieqa pinkylicious♥♥ berkata...

ok la tu.. buat guna photoshop ek?
explore la lagi photoshop tu ye..
goog luck!

nelly berkata...

cantik oo !!

Aerol Hafiezi berkata...

@ieqa
in the process :),mungkin bila2 nanti nak buat ga lr..haha

Aerol Hafiezi berkata...

@ieqa
in the process :),mungkin bila2 nanti nak buat ga lr..haha

Aerol Hafiezi berkata...

@nelly
huhu header kau lagi gempak doe

♥♥ieqa pinkylicious♥♥ berkata...

ok2.. good luck ek ;)
byk lagi benda kat psd tu ley guna nak tunjuk kreativiti

Aerol Hafiezi berkata...

hehe memg pun,bnyak lgi kene tingkatkan :)

♥♥ieqa pinkylicious♥♥ berkata...

:)
eh, erol punye reply button tu error la..

Aerol Hafiezi berkata...

hehe tahu takpeww :/ saje jew nk buat pose2..

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers