Done edited. .



simple Edited By aerol bluerk3 ..hahaha :) 
Haritu dah janji kat tasya nak editkan pic dia,last2 aku buat lain..haha siapa tak kenal aerol,suruh lain buat laen..haha,ermm,,, ,okeyh,meyh aerol perkenalkan sorang2 gadis ni kat korang,yang kiri tu Tasya,yang kanan tu Wanie dan yang tengah tu nur amiera Ehem3! jgn kacau dia,aerol saman kunk!. .hahaha
Contoh Ingrediant pic yang telah edit,effect awan/effect lensa yang telah diubah jadi matahari/effect shadow/layer style pada huruf/dan stroke..simple jeww. :)

TO Tasya:sila ambil gambar anda ini :)

8 ulasan:

nelly berkata...

smart oo !

Aerol Hafiezi berkata...

Ceh eleyh nelly ,,ye3 jeww kau :D

putryteya berkata...

sweet la dorang ni..:)
tp, npe tak nmpk muke wanie tu??
hurmmm...

Aerol Hafiezi berkata...

Terlindung lr pulak,bb gambar nya besar sangat.. ..lau nk tngok lebih jelas,tekan left mause then click to view image :)

s u n s h i n e berkata...

hha , kelakar muka aku . dor header schafyycurl tuh , jangan pakai picx neh lhaa . kau buatt nanti nati pun ta pee . nanti aku upl picx baru key .

Aerol Hafiezi berkata...

muka kau paling samseng kat situ..

nelly berkata...

woi .smart lah ...ko ingat ak men2 ke ? hahaha

Aerol Hafiezi berkata...

ceh eleyh ..hahahah yelahh nelly :P

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers