Lady gaga dah ada tanduk.

Assalamualaikum dan salam sejahtera,harinie aerol tak mahu cakap banyak-banyak,Tengah hari ni aerol nak tunjukkan imej terbaru dari lady gaga yang dikatan tip top pada masa sekarang =_=' soo ,pada fans lady gaga tu,harap kamu sedar apa yang aerol nak tunjuk.


rasa-rasa korang,comel ke lady gaga ni =_=',No comment! .. itu jeww yg aerol boleh cakap.(sila potong jari saya kalau anda kata dia comel) =_='.
Lady gaga pernah bercakap dimedia bahawa tanduk ini adalah natural dan bukan impian atau buat-buat.. .Rasa-rasa korang boleh percaya ke?. .lagi satu.aerol rasa dia ni memang sajak dengan lagu terbaru dia lady gaga-born this way yang banyak memberi mesej tentang kesyaitanannya itu,dari permulaan awal video tu lagi dah ada gambar segitiga.yang melambangkan sesyaitanan ..soo kalau korang nk tngok video click tu boleh click bawah.Kepada fan dan serta peminat2 yang betul tergilakan lady gaga *opss lady lalat ni,sila lah buka mata anda seluas-luasnya. .aerol tak mahulah banyak-banyak comment,kunk nnti ada orang cakap pulak nk kondem sini nak komden sana pulak kan . : /





10 ulasan:

nelly berkata...

Nasib aku tak minat dia ..hahaha

Aerol Hafiezi berkata...

tahu takpeww.hehehe nseb baek. . :)

Tanpa Nama berkata...

asenye tandok tuwh btol

Aerol Hafiezi berkata...

pesona liti dia yg terbaru.

putryteya berkata...

sorry saya mmg tak suka lady gaga.
iluminati..:(

Aerol Hafiezi berkata...

huhuhu..pelik tapi benar en :)

cik azeya berkata...

huu bia betik tanduk ni. hish. tak pernah terfikir langsung nak minat dia.. haha.

Suzumushinishiki Somenomaitsukshiro Sode No Shirayoshi berkata...

suzu anti giler ngan dye....xtao npe..tp tgok muka pown da jeluak nk muntah....

Aerol Hafiezi berkata...

@azeya
huhu dia pelik kan. :)

Aerol Hafiezi berkata...

@suzu
btol3..huhuhuhu

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers