mas ahmad dan nelly the strange,Korang memang saja

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua pembaca sekalian,
HAHAHAHAHAH,Harinie aerol nk mulakan posting dengan gelak yang besar sebab dua orang budak ni memang saja jeww hahaha.. .

Tak sangka pada mas ahmad safwan,aerol ingt betul-betul lr dia dah bertemu jodoh dia dengan nelly the strangt,sebabnya hari tu aerol terperasan dia pasang in relationship dengan mas ahmad safwan dekat facebook,dan perkara tu telah menyebabkan ramai yang kecoh dan termasuk lr aerol huahuahua,sibuk jew kan aerol ni,ada2 jew nk jaga tepi kain orang haha..no lr,sebenarnya aerol just nak tahu jugak perkembangan kawan aerol tu,sebabnya dari dulu mas dengan nelly nmpak sangat mesra right!..*siapa setuju angkt tangan macam aerol !:D hahaha




Okey2,Aerol ada sedikit eplanation kat korang,yang sebenarnya dyeorang ni bukan lr bercouple atau pacaran..just kawan-kawan sesama blogger jew macam kita semua :) .. .soo segala persoalan dah terjawab yang bahawa nelly dah ada yang punya.hahaha siapa kah dia?kalau korang tahu,tanya lr nelly sendiri :).kalau korang nk tngok siapa mas dan nelly ni,korang just click jew dekat gambar tu,nnti pandai-pandai lr pakcik blogspot hantar korang ke layar sana..

11 ulasan:

nelly berkata...

mana ada yang punya ooo ~ ~ ~
single mingle beb ~~

Aerol Hafiezi berkata...

mas cakap da ada. .haha xD

nik farina aishah.... :) berkata...

cite hot ni.. hahahha

Aerol Hafiezi berkata...

boleh tahan lr hot dia. .hahahha

Blogberry Emry berkata...

Salam ziarah Blogberry Emry™ dari Indonesia

putryteya berkata...

sye setuju! huhu jgn mara ye nelly

Aerol Hafiezi berkata...

cara! hehehe

Dayana AZ berkata...

nelly dah ad yg punye? wah3 ta marah ke org tu pada mas? hik3 :P

Insyirah Izzati berkata...

gossip panas ni ! haha :D

Aerol Hafiezi berkata...

@dayana
panas lr jugak..hhahha

Aerol Hafiezi berkata...

@izzati
panas sikit jew tu :)

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers