ada (ke) Follower yang pelik dan aneh

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada pembaca sekalian,pagi ni aerol nak cerita beberapa jenis-jenis follower*eyh tapi tapi tajuk posting lain!! >_<! unfair lrr. Ouh sorry,ini blogg saya haha,suka saya lr xD hahaha. no lr aerol just kidding,aerol saja-saja jew buat tajuk post macam tu,biar kasi klimaks dulu. =_=''..

Okeyh lr,aerol pun malas nak banyak mengromen bebel,lets reading and enjoy \(^^)/




Follow entry
mereke follow blog korang sebab entry korang mantap,seronok dibaca :D.Contoh ben ashaari,template dia simple,tpi entry dia sesedap marshmellow hehahhah.*jgn marah yea abg ben,cehh mcm pernah jew abg ben jejak kaki kat blog aerol ni xD.


Follow berbalas
hehehe,aerol paling benci kelakar bahagian ni :),yelaa biasa bila mereka dah follow,mereka akan tinggal kan jejak mereka di kotak chat atau kotak komen,ayat yang selalu aerol nampak "saya dah follow awk,awk jangan lupa follow saya balik" hehehe :D ..Sebelum tu aerol nak cakap dulu,aerol pun dulu pernah jugak pakai taktik ni,tpi owner kepada blog mesti rasa agak rimas kalau kita buat macam tu.tpi tpi,korang buat macam tu kat aerol,insyallah aerol akan menfollow balik blog korang :).*peace no war..



Follow sebab mengharap
Mereka menfollow anda secara senyap dan tanpa meninggalkan jejak di shoutmix atau etc,tetapi still mengharap anda menfollow balik hehehe


Follow sebab template superb glew babeng
Mereka follow sebab template owner gila gempak marketing :D,kalau follow nnti mana tau boleh usha2 minta tolong desingn sana design sini.hahaha. nonono aerol tak,aerol segan lar kalau nk mintak tolong orang yang aerol tak kenal. :D malu2

Follow sebab owner handsome/kacak/comel/cantik/menawan/jelita/
hahaha,mereka follow sebab tertarik dengan keindahan rupa kepada owner :p,event blog owner tu berat dia gila babeng,yelaa mana tau dapat usha2 nanti.. hahaha


Follow memaksa
Mereka dipaksa follow sebab contest..hehehe *follow dulu baru boleh joint  :D.

Aneh dan pelik?ada ke?hahahaha takda kan,ni semua just dari pandagan aerol,sebenarnya banyak lagi aerol nak cerita,tpi aerol malas lr,penat sangat..hehehe ,nak buat maca mana en..:p .
Okeyhlah u all,sampai sini jew lr posting dari aerol hari ni, :) harap korang enjoys,jangan ragu-ragu untuk menyuarakan pendapat atau tentangan di kotak komen :).(posting ni tidak ada unsur2 menyindir dan menindas pihak lain,harap u all faham)

16 ulasan:

nelly berkata...

Itulah manusia ~
tak pasti orang follow Nelly sebab apa ..
=='

cik ayin berkata...

follower yang desperate pun ada..huuu

faiz amir berkata...

hahaha , ak pown terpkir gak .
tapi rame follower ak . follower berbalas . hahaha .

Aerol Hafiezi berkata...

@nelly
haha..tu lr,,sebab posting kau menarik kowt.. :D

Aerol Hafiezi berkata...

@cik ayin
yekew...heh biasa dia akan unfollow bila da putus asa tu :)

Aerol Hafiezi berkata...

@faiz amir
bagus2 ..kita pun kene lr ramah2 dengan follower kita jugak eykk..hehe sbb yg bnyak baca posting kita ni pun follower kita jugak yang kebnyakkannya.. :) .

nelly berkata...

menarik lerr sangat ~

Aerol Hafiezi berkata...

@nelly
tak caya luk,kalau tak aku tak bw blog kau hari2 heheh :D..wajib bhai :D

fdzurita berkata...

hahaha.. rambut sama hitam,perangai lain2.. best entry ni..

Aerol Hafiezi berkata...

@fdzurita
betul3. .hehe :D

nukilanaffiza... berkata...

hmmm...aku nih kategori apa ek?hehehehe...memang memula dulu berharap org akan follow kita...tapi kena rajin g blog org tu dan komen...

yg paling sakit hati ada gak blog yang kita dah tinggalkan mcm2 komen dan rajin lawat blog...tpi satu pun tak pernah berbalas...sampaila aku naik fedup...so smpi skang dah tk jenguk dah blog dia...

mungkin sebab kita ni budak baru jer...dia dah beribu2 follower..sapa nak layan..kan? huhuhu...

Aerol Hafiezi berkata...

@nukilanaffiza...
ermmm aku suka post kau semua,memg tak dinafikan,kalau blog kau ada update,aku slalu terjah :D ..btw nice posting .. :D ..

yups tahu tak pa.. memg susah sikit nk gerakkan org yang dah maju ni,bgi dyeorg dia da famouse cngt,dari mana datng nya kefamousesan dyorg tu, kalau tak dari follower jugak,follower dia tu sapa?folower dye asal dari org macam kita lr yg slalu mengahangat kan dia ..heheh :D

nelly berkata...

haha .maceh weyh ! trharu ni !

Aerol Hafiezi berkata...

heheh sama2 :D ...cheerful!

Izzuddin Fauzi berkata...

Nak follow, folow laaa~~~ Wakakakakaaka "D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Aerol Hafiezi berkata...

@Izzuddin Fauzi
dah follow da

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers