Aku seorang penggatal! hahahaha

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada pemabca sekalian,
harinie aerol rasa macam bosan sangat,tunngu2 aplly tak pggl lgi,errr,,sabo jeww,pasal apply tu korang tapaya lrr tahu..hehe.hurmm memandangkan pagi ni agak ada masa terluang sedikit ,aerol just mcm biasa lrr berblogging2 jew,uhum!.

Berbalik dengan tajuk posting aerol,apa agaknya tujuan aerol menulis posting ni..okeyh,meyh aerol story dari awal hingga ke penghujung cerita ni,,actually semlm aerol dpt text dari kawan aerol (wanie) lrr,mula2 ada lrr sikit cite yg tak berapa bagus aerol dapat,alaaa cita2 biasa lrr,ada lrr budak2 jari masuk pedal basikal memg pelik =_=' tak taw mcm mne boleh berlaku,tpi tpi,bukan perkara itu yang aerol nak sampaikan korang semua.mau tahu? mari baca lagi,,jangan marah pulak sebab aerol ni memg bnyak songel (berleter) xD .

Semalam lrr,kawan aerol tu beri tahu,yang gf aerol ni mahu mintak tolong?aerol tnya mau minta tolong apa. .tak kesa lrr kan,sebb gf aerol, aerol ON saja (buka) haha...ermm punya lr susa mahu dia beritahu,last2 dia tetap tak mahu bagi tahu jugak =_=' tapew3,mybe aerol jeww yg beria-ria mau tolong,tpi orang da tak mahu,apa kita boleh buat,kita pun tak boleh paksa2 kan.huhuhu ..

Berbalik lagi pada topik posting tadi,korang tak rasa janggal ke dengan tajuk post tu?  "Aku seorang penggatal" hahahaha,mybe lrr kowt,buts apa yang aerol nk sampaikan,bukan aerol gatal dok kat perempuan laen,nononono tidak sesekali,mahu menempah maut agak nya xD,hahaha..yang aerol nak sampaikan ni,pasal my gf,haha memandangkan tadi aerol ada cerita sedikit yang dia mahu mintak tolong tetapi tercancel lr pulak tu..agaknya aerol da dapat da apa masalah dia,masa pagi tadi aerol pergi lr tngok blogg dia "mak aiiih!. .terabur semua widget xD..hahaha *(syg jgn mara yea lau aerol cakap mcm ni...sayang myra!).mula2 tu rasa pelik jugak,pelik apa nya aerol ni..yelaa mula2 template tu molek2 jeww mcm org nya,tetiba pagi ni da len xD. .but no worry lr.

Memandangkan Tangan aerol yang agak GATAL ni.,Apa lagi,aerol log in lr akaun blog dia,aerol memg tak suka nengok menda yang serabut2,memg gatal lh tangan ni,da bnyak kali da aerol hold2 jeww kegatalan tangan ni kat keyboard,tpi tangan ni dok mai lagi gatal bila di hold2 xD. .hahaha.. .soo aerol pi lrr edit sana,edit sini,sampai lrr menjadi sikit kekemasan tuh..eceh! kemas lrr cangat,ta taw apa reaksi dia bila tngok blog dia sudah brubah,aerol pun cuak bertambah2 dedau ni,sebabnya aerol edit tanpa pengetahuan dia,takut3 nya makan pelempang mix penyepak jaa..hahaha,,buts dia tak pena lrr bat mcm tu.dia baek saja hahah(mintak2 lrr jangan) eceh! :p.


Masa dok edit2 blog dia tadi,aerol memg ketandusan idea yang teramat2.. adess >_<! memg buntu lrr,memandangkan aerol tak pernah belajar design graphic,embeded designer and etc lrr yang brkaitan dengan designer ni,aerol just blaja pkai adobe2 yg sewaktu dengannya,mcm ala2 kampung jugak lrr xD hahahaha .kira boleh dikatakan tiada darah seni lrr.Buts seni musik tu ada lr :D tpi tak pernah di kembangkan lagi,eceh! poyo saja mat ni xD.*tak sedar suara mcm katak ada hati kata ada darah seni musik :p..(batak sikit).. .aerol memg serius tak pernah belajar benda2 designer ni,tpi pengalamn berblogging sejak naik tingkatan 4 lagi aerol da mula berjinak2 dengan software2 deisgner mcm gimp,adobe photoshop,adobe flash,adobe ilustrator..eceh blagak gleww >_<! :P. ..hahah no lrr aerol memg tak menguasai lagi semua software2 tu,bnyak lagi yg aerol perlu belajar kat korang atau mana2 sifu yang dah kira master lrr dengan software ni.

Okeyh lrr,aerol rasa harinie aerol tak banyak cngt lr tulis cerita ni,yelaaa kepala pun tetiba naik pening2 ni dok memikir masalah laen,apa2 pun aerol ada screen short gambar blog yg aerol edit tadi,,haha tpi tpi kt header tu ada gmbr aero pulak xD.. .meh3 lihat

Untuk memberi ketumbesaran pada gambar,korang boleh click gambar tu.kalau korang rasa mcm tak puas gan gambar ni? meyh terjah terus ke layar dia :D ...Peringatan:jgn nak mengada mau usha2 dia,AKU BUNUH KAU!!! xD hahahah  Click sini
 

6 ulasan:

faiz amir berkata...

hahaha . pnjng doe entry kaw . penat ak bce doe . hahahaha =) btw , nice entry . haha .

RiaNbow berkata...

ini tak panjang lgy lrr faiz xD hahahha..tulisan jeww besau tu.. .

Insyirah Izzati berkata...

hahaha ,, so sweet ! bf yang baguss !

RiaNbow berkata...

hahah . xD. ..thanks

kim heeruul berkata...

wanie tu single x?..
haha

Aerol Hafiezi berkata...

wanie?hehe. .single lgi tu? ..await tnya xD

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers