KENAPA CAKAP HALLOO BLOGGER,BODOH,

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada pembaca Seklalian, Rasa memang dah lama tak update blogg ni memandangkan bnyak benda yang aerol nak buat,soo hari nie aerol just nak luahkan sedikit ketidak puas hati ni,hahaha pelik kan,bukan selalu aerol buat posting mcm ni. Sebenarnya hal ini dah lama berlaku pada blogg aerol,tpi aerol saja just duduk diam tamau kecoh3,last2 terpaksa jugak kecoh,makin dibiarkan makin menjadi2 pula. soo panas punya pasal aerol just nak luahkan lr apa yang dia da buat,mana tau dia mahu mai datang sini maen kutuk2,last2 ternampak posting ni,,hehe alamak famouse lr kau mat. .hahha xD... .ta taw lar sama ada dia laki ke perempuan,itu alahmualam sebab dia just berani kutuk belakang saja.okeyh,ini aerol mau tunjuk sikit ayat2 cinta *cinta lrr sangat* yg dia kasi kat aerol. 




Nama dia cantikkan Muhd Zulfikar Bin Rosli. ..rasa2 bole caya ke orang yang nak kutuk2 dari belakang ini nama betul dia,okeyh..meyh aerol cita sikit,sebenarnya aerol da tngok url disebalik nama tu,mcm biasa lar tekan pada nama nnti dia akan bawa ke sesuatu layar bukan,,then aerol tngok lrr,memg nama dia lelaki kat shoutmix aerol tu,tpi yang pelik nya url sebalik nama tu blogg seorang perempuan =_='' .memg jarang2 lrr permpuan buat macam tu kan,mana mungkin perempuan tu pakai nama lelaki utk kutuk org pastu mai bubuh url dia skali,bukan kah bengong sedikit itu..hehhe.. .
Contoh cemuhan ayat cinta yang aerol dapat dari dia "BODO","ANJING" ..bukan aerol batak sangat gan ayat tu,ada jugak kekadang aerol sebut perkataan indah tu xD. .tpi agak2 lr kenapa mau bubuh ayat tu kat blog aerol ni,Sebetulnya aerol tak pena bela anjing pun,haha merepek sekejap. . .kalau perkataan BODO tu memg lrr semua manusia ada sikit,tpi tak molek jugak dok sebut nama org mcm tu kan,kita pandai sangat ka panggil org mcm tu :).. 

Sebenarnya,Dah bnyak kali aerol kene macam ni,ada yang lagi teruk,tapi aerol tak sempat nak capture screen ayat indah2 tu,yelaa malas mau layan punya pasal masa tu,tpi bila dibiarkan makin menjadi2.bukan aerol mau cakap aerol ni tak boleh diusik sikit,tpi agak2 lrr kan :) hehe sabar2 pun ada batas nya.Kalau mau ajak bergurau tu boleh,tpi tinngal lrr ayat tu mcm, "aerol!,kau niiii await tak comel bnyak2,haha bergurau saja" hah! itu baru lah dikatakan bergurau,siap ada ayat "haha bergurau saja" lau skali skala ada ayat mcm tu sekurang2nya bole lrr dok mai tarik nafas lega..ahahaha. .tpi korang hiraukan lrr ayat gurauan contoh yang aerol kasi tadi..haha ada unsur membangga diri pulak xD .. .benar nya aerol tak comel pown,tu yang nak kecoh pkai ayat mcm itu.. .heheheh

Kepada kaki kutuk dan mencarut2 tu,dok sedar2 lrr,Kita sama2 berblogging,soo kita perlu berblogging cara sihat,bukan cara mau jalan2 cari pasal :).kalau kamo mau datang minta maaf sama aerol,mai melutut!haha takda lrr,aerol da maafkan da doa moo kat aerol .xD rasa berdekah ayat aerol ni,tpi tpi aerol serius :)

Harap2 kepada pembaca sekalian,aerol mintak maaf sangat2 sebab pengunaan ayat aerol harinie teramat kasar serta ada unsur2 mencarut sedikit, :) .. .thnhking positive always,even i'm was condemned, I still try to smile more :)

Kepada reader,kalau rasa ada sesuatu dikotak minda anda yang hendak disampaikan,macam biasalah,tinggal komen andah dikotak comment,kalau korang baut,maka korang comel lrr tuh xD,tepuk tangan sikit untuk diri sendiri..hehehhe

10 ulasan:

RiaNbow berkata...

maaf lr sebb ayat tu tetiba jadi bold,haisyhh..tataw lrr nape. =_='

Belog MTT berkata...

tu name bengap tahap chipmuck..tade pasal dye cari pasal.. manusie kn.. haishhh

Belog MTT berkata...

nape dye gune kan link :

http://www.bellawan102.blogspot.com/

?? x patot betol..yg x bersalah yg kene.. huhu

RiaNbow berkata...

taw takpew mtt...saba jeww lrr.. hahaha

nukilanaffiza... berkata...

sabar jela....kengkadan diorg ni ikut lepas mulut jer....kalau dia nak mencarut ke apa ke buatlah dlm blog sendiri bukan dok menyalak kat blog org...

kalau saya dah sumpah dah blogger tu jadi katak sesumpah...

jom ke blog saya..pasal telur rebus....terbaek...

nabilah_2908 berkata...

sakit agaknya org ni...

sy pun tk rasa budak perempuan tu punya kerja...msti org sj mempergunakan link budak perempuan ni..

sabar lah yer.....tak pun buat tk tau jer la..dah penat nnti...dia berhenti lah... ;)

salam kenal...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE 101

aufa salsabila berkata...

haish.. saba je laa aerol..

RiaNbow berkata...

nukilan
taw takpew.. .nk ckp blog aerol ni famouse tak jugak,cikadak jeww...tpi ada jugak org nk nyalak mcm tu,hehehe

RiaNbow berkata...

nabila
aerol pon rasa mcm tu jugak...mne ada org berani kutuk2 pastu brani tunjuk link skali en..hehe

RiaNbow berkata...

aufa
aerol bukan apa aufa,benda n memg da bnyak kali belakumtpi aerol just diam kan,tpi makin diam makin menjadi2.

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers