:Kelewatan salam ramadhan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Pertama sekali,dengan nada yang riang serta jiwa yang tenang,aerol ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam yang sedang menjalankan ibadat berpuasa.




Dalam masa 3,4hari yang lepas segala urusan aktiviti berblogging TERGENDALA disebabkan aerol pulang ke kampung .. .that why tak dapat update blog dengan jiwa yang tenang.. .soo aerol nk minta maaf dan ampun sebab aerol dah terlambat wish ramadhan kt korang..im soo sorry dear and dearest friend ^^. .



Sempena yang bulan ramadhan ni,apa yang baharu? hehe. ..aerol rasa semasa korang buka blog aerol ni,mesti korang perasan kat bahagian header tu ada sedikit perubahan.. .sebab apa aerol tukar? bagi aerol header yg lama tu macam terlalu crowded sangat .bercelaru.. .itu yang aerol ambil keputusan untuk melakukan sedikit inovasi terhadap header aerol tu.. .kan dia nmpak simple sedikit,terutamanya sekali dekat bahagian tulisan tu :) ..

Kalau rajen,komen2 lr header tu.. .jangan ckp cun jeww hearder tu.. .memang hodoh pun..hehe maklumlah,saya bukan orang seni

3 ulasan:

ZORA berkata...

salam ramadhan ye..:P

Aerol Hafiezi berkata...

@ZORA

hehehe thank zora :D..

baby berkata...

wo0w..hekhee..
slmt berposerr yeah !
huk4..~

em...

aerol..tolong nona leh x..plis cari nick baby kt tepi belah kanan atas...dlm blog ni:
http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

pstuh..vote nona yerr...
em..
lau ta paham..pi sini jap:

http://nonasani.blogspot.com/2011/08/tolong-aku-bulan-ramadan.html

tq taw !..muliia wo0..vote2 niih ~

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers