bLOG PILIHAN SAYA IALAH







assalamualaikum dan salam sehatera ...

hari ni aerol nak join segman dari ben ashaari. .hehe siapa tak kenal dia ni, memg rajin gile lr dia ni kalau nj update entry untuk pembaca setia dia. .. :D  ... .okeyh yeaa abg ben,tanpa saya membuang masa,saya nk teruskan lah segman abg ben ni.. .mana tau en dpt jadi juara kat segman abg ben ni :D.. .


1.Blog razman kamar official.

.Ini adalah blog rakan aerol,aerol suka kat blog ni sebab dia bnyak berkongsikan tentang nukilan dan agama.. .yang paling bestnya,bila dapat baca sinopsis novel yang dia telah baca.. hehe soo,aerol tak perlu lah baca panjang lebar novel2 tu.. .cuma baca sinopsis jeww dah cukup :)


2.Mas ahmad safwan.
oyeah,haha. ..budak ni kawan seblogger aerol,yang best nya dekat blog dia,ada Vtutor.. .dari situ lah aerol dah pandai gunakan sedikit sebnyak software adobe photoshop. ..yang terbaiknya,,entry tentang perempuan :D .. .yeahhh pedas2. .hahaha ... .


3.Faez amer.
.hah!,laen tak bukan,dia ni bakal jadi chef. . :D. ..aerol suka sangat bila dia publish gambar makanan kt blog dia,yang seriusnya,dia ni memg ada pelajaran tentang masakan,, ,,hang memg pro lr faez~. ...jangan lupa,jaga sepet tu baek2. .heheh :D. .



4.Laily qaisyirah.
.okeyh,sejak menjak ni dia ni memang susah dah aerol nak nampak dia online kt facebook.. .dulu2 bukan maen dia nih rajin bertanya kat aerol soalan2 bonus tentang blog. .haha but sekarang dia dah pandai berdikari dan pergi lagi jauh dari aerol :D. ..weh3. .jeles jugak ni. .ceh3.. hahaha. .papew pun aerol always akan ke blog dia kalau dia update posting baru,sbb aerol suka tngok perkembangan kakak ni :D. .. .gogogogo laily! ...hehe.. macam yang kau dah jnji kan dengan aku,kalau kau kawin nnti,aku nak makan kat kerusi yang depan2 pengantin punya.. . heheheeeee..


5.blog budak nakal.
.okeyh,budak ni memang aeorl tak kenal,aerol cuma suka blog dia jeww..dari segi design dia.. .memg dia nampak macam seseorang yang berpendidikan designer .. .papew pun,blog bro memg habis lencun comel lah. ..pembaca pun ramai :).


6.Muhamad taufiq
.hehe budak ni budak baik,dia ni rajin jugak post2 entry tentang agama. ..entry yang paling best aerol baca adalah entry mengapa perempuan lagi senang masuk syurga berbanding lelaki :D. .hehe sampaikan mintak share2 then publish dekat the faceblog.. . :D. .ramai yang sukekan entry tu,, . .blog si taufif ni pun hot jugak.. .berthemakan musim2 perayaan. .hari tu aerol blog walking theme blog dia berthemakan kemerdekaan.. nice3. . :D


7.Nur amiera.
.tak perlu berkatan apa2 :). .mungkin dah ramai yang tau ni blog buah hati aerol. ..aerol memg suka pun bw kat blog dia ni even dia tak update posting sekali pun. ..cukup lr sekadar menatap2 posting yang lama.. .itu pun dah boleh buatkan hati aerol segar :D. ..heeeeehehe ..nice3. ..syg awk. jaga bby kita k..ops OMg. .heeeehee .. .



8.wan hazel.
.aha!,colourfull blog ,... memg terbaik lah blog wan ni ^^ ... .naseb baek wan tak sombong en3..hehe .. .doodlez wan hazel pun mantop2 jugak.. .comel gilew lh. ..lagi satu,macam mne lah agaknya nak buat template macam wan tu.. siap ada border yang bewarna2 pulak tu :D. ..komfom jeles tngok~..heheehe. .kalau tak stingy,wan hazel buat lr tutorial untuk border post yang ada warna tu. ..teringin ouh~


9.Alya ekspresso.
 weeehehe .... .si alya ni always kene sakat jeww dengan aerol :D. ..memg suka menyakat budak ni.. .hahaha..sebb dia ni memg sporting gleww lah even tak pernah nampak default pic dia.. .aerol dah ugut macam2 cara dah nak tngok dp dia. ..tapi tetap dia tak kasi :3 ...kedekot~ . .apa yang best kt blog dia nih,blog dia tak nampak serabut.. .pinkies colour hehe.. ..memg terbaik.. . .then sentences dia yang selalu dia gunakan adalah #okbai.  :D


10.Kakak umie.
.thanks kakak sebab salu bagi kesedaran kat adek :) .. .cinta tu tak perlu di obsesikan.. right2. :) ..tpi adk tetap tak boleh nak buat macam tu. .. :D ..papew pun,kaka memg baek..blaja baek2 yea kakak..hehe congrats skali lgi sbb kakak dpt sambung degree .. :D ..then nnti tunggu giliran adk pulak sambung pelajaran sampai ke situs.. .papew pun,adk suka entry kakak ,sbb entry kaka bnyak megisahkan syair,cerita. .. .teladan.. . :) terus kan yea.. .


11.Kakak wanie lovela (kakak dewasa)
.kakak dewasa :D. ..heeeeeeehe dia pun baik jugak,masa aerol tengah sedih tu dia lah yg bagi semangat,macma kakak umie buat. ..  :D.hahaha memula masa kenal tu pun pasal berblogging. .time2 tu memg macm tak kenal jew..then bila dah kenal saling mengenali ... .rasa macam rapat sangat :) ..ini lah kelebihan dunia berblogging. .. papew pun,suka blog kaka :D ..tak silap,design blog tu,wan hazel yang buatkan en .heheheeee... .





itu sahaja setakat ini :) ...hope abg ben dapat baca entry ni..heeeeeeeheee

6 ulasan:

el-janna berkata...

dorang mmg best^^

Aerol Hafiezi berkata...

@el-janna

heheh..tau takpeww :)..tu yg salu bw sana tu..tpi tak pena nk tinggl komen kt sana :D

Aida Azryn berkata...

awk menjadi blog pilihan sy dr segmen abg ben..

http://www.aidaazryn.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Razman Kamarudin berkata...

wo... aku yg pertama... dahsyat3.. thanks :)

Aerol Hafiezi berkata...

@Razman Kamarudin

hehehe ofcoz lr bro~

Aerol Hafiezi berkata...

@Aida Azryn

wah :D ...terbaik nih :D

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers