Ghairah sangat dan terlalu Gelojoh

Assalamualaikum dan salam sehajtera... .



masa aku tngok muka budak tu en,ada lr sikit rupa2 macam ini..hehehe nice3



topik yang dibicarakan hari ni macam agak panas jew en,hehe.. .actually aerol nak cerita sikit lr pasal seorang kawan (bukan sahabat k) .. .dia ni macam gelojoh sakai gilew.. .hehe,kalau nk makan tu makan jew lr,tak perlulah nak teriak2 macam orang sakai.. .tak malu ke kalau org laen nmapk,. ..nak cakap dia tu handsome,memg hakktui taik kambing lr..memg geli kelengkang ni bila dengar org ckp dia ni handsome :p ..




disamping itu,cara terbaik untuk memberi nasihat kepada golongan orang yang macam sakai ni adalah.. .dengan menunjukkan simbolik middle finger kt depan2 dahi serta bertentangan dengan biji mata dia..Anda akan dijamin,bahawa mamat sakai macam ni mesti akan ada timbul sedikit kesedaran kat kepala hotak dia..hehe ..soo nice3~

panas~

2 ulasan:

farah adila berkata...

hahaha...monyet yek,memang gelojoh..:)

Aerol Hafiezi berkata...

hehehe thanks kak~

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers