Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan





  • Assalamualaikum dan salam sejahtera




Giveaway :-

RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011



  • Tarikh tutup Giveaway ni adalah 20hb August 2011, hadiah dia memang terbaiklah :D ...kalau aerl menang hadiah ni,aerol nak sangat menang Domain + Hosting tu :D ... . too kepada korang tu,mari kita sama-sama memeriahkan lagi Giveway ini..hadiah dia memang terbaik :). Click sini untuk join.

5 ulasan:

tyka berkata...

thanks join .. 21hb August alert pada blog sitiatikah.com semula ya .. sbb keputusan akan diumumkan ..

ijat_asni berkata...

best of luck
^___________^

nice blog too~
feel free to visit mine
http://ijatasni.blogspot.com ^^

Aerol Hafiezi berkata...

baik ichi tika :)

Aerol Hafiezi berkata...

huhu oke bro ~ ^^

ame elms ! berkata...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers