Doodlez bangun tidur (7)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

.malam ni,aerol nak buat lagi satu posting tentang doodlez lagi. .sebenarnya doodlez ni aerol siapkan masa balik sekolah tu,tapi,akibat cp aerol ni wat hal. ..tetibe jew kejap on kejap off tak tentu pasal.terpaksa lr aerol delay untuk post entry ni pada malam ni :) ... doodlez yg ini adalah doodlez yang ke-7 dari hasil tangan aerol.. .aerol hope korang boleh memberi pandagan kt art aerol ni. .. ..doodlez ni jugak adalah dari cadangan ichi syilla hura,dia kata suruh buat doodlez baru bangun tidur,,tapi aerol buat takda pun rupa yg macam baru tdur. ..hahaha actually memg belum mahir lagi,idea belum berkembang sangat :) ..pape pun,aerol suka sangat2 bila memdesign doodlez ni.. .tak susah,tak senang :) ..try try and erro tu biasa lah :).. .


2 ulasan:

||aLeaSaRa|| berkata...

tak terkira hari ni berapa kali sggh sini hehehe.owh ok per,cute betul.

Aerol Hafiezi berkata...

@||aLeaSaRa||

waaa :D thank u sara :D

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers