Rasa tekesima sangat bila tngok blog budak sorang ni :')

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. .




.Macam biasa,aerol akan selalu update blog dengan nada yang bebas,tak kira lah apa bentuk posting yang ingin aerol kemukakan ...dari segi berlabel tutorial,myself,benda yang pelik2,mem'promot rakan2,atau yang sewaktu dengan mood yang sedang mengalir sekarang ^^ .. .




.sebab,kadang-kadang tu boleh lr jugak tergenang air mata ni bila mendapat membaca posting seorang budak ni.. .actully budak ni pun aerol kenal juga,kat sekolah pun kerap juga lr nampak bila nak balik rumah tu..  :) .huhu. .apa yang aerol nak tekan kan kat sini,dari segi problem yang diluahkan sidia,mungkin ada bnyak persamaan apa yang aerol pernah alami .. ..yups.. .dengan sejujur nya aerol admit,memg ada yg agak hampir sama.. tpi itu dari sudut kritikan perpekstif diri aerol jeww lr.. :) yg laen2 tu terserah lr pada korang..lgi pun aerol tak berapa nk sangat  sharing problem kt blog ni,kalau ada pun mungkin tak banyak kan :) ..yelaahh ..blog yang bernada bebas..hehe tak pandang sangat kritikan orang lain..




.Soo,aerol rasa disamping menceritakan sedikit tentag blog ni,aerol nak jugak me'review sdikit pasal blog dia ni,apa yang special dan apa yang kurang nye,. .hehe ini just m'review bersuka2 jeww..tak de nya nak m'review sampai masuk bab menghentam en ^^ ... .dari segi keselurhan nya,aerol bagi 90/100% lr dekat blog dia ni,,sebab apa? sebab aerol sendiri pun tak berapa nak pandai memberi kritikan untuk orang,lagi pun,aerol kritik blog dia ni pun tanpa persetujuan dia :P. .sudah3..hahaha. ..papew pun,lagu tema blog syira tu,memg bersesuain dengan setiap kandungan posting yang telah d'terbit kan.. .please2,clap your hand for her :p ..hehe. .then satu kekurangan jew yang aerol suruh ubah dari hari tu.. .pasal top to page tu,syira ubah lr yea sikit dia punya height dengan widht dia..sebab nmpak macam leper :p ..




.oke lah! ... rasa2 kalau buat entry panjang2 pun bukan sume nk baca right :P .mana tak nye...aerol ni bukan lr publisiti yang marketing,rasa2 memg tak ada pun publisiti ni..hehe.. .just apa yg aerol nak cakap.. .backup,support lr blogger ni k.. :).. .aerol akan buat posting utk siapa2 sahaja yg aerol rasa aerol nak dan aerol suka..yeaa..bernada bebas..hehe :D. .k bye2 .. .. ..


Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers