eyh, Gila gampang kuno lr kau ni..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. .

hari ni tido just 2jam setengah jew..yea,sebab sibuk sikit gan permintaan meng'edit blog dari para blogger yang lain..:). .aerol suka semangat dyeorang yang menjadi kaki tunggu hehe..korang bayang kan lr..ada yang sanggup tunggu lbih dekat 2bulan nak tunggu aerol meng'edit blog dyeorang. :D ...memang pekerja yang bermutu lr kau ni aerol :D ..eceh, puji diri sendiri suda,.. .


soo!,berdasarkan tajuk posting yang agak memberi tekanan contra kepada perkara yang s'macm membabitkan kemarahan tu,adalah rekaan semata-mata :D..apa yang aerol nk tekan kan tu adalah. .sesuatu yang telah lama aerol merindui~ tui2~ ..haha apa yang rindu sangat ni lr en.. .

kalau korang nak tau,gambar kat bawah ni lr yang aerol rindu2 gila babeng tahap cinaga.. .mana tak nya dah dekat 2tahun tak on akaun yah00 messenger ni. .skali bila da buka tu,macam2 update da ada dah :D.. bole chat video lr,bole buat panggilan suara lr :D ..hehe ..terbaik lr juga..then mybe lepas ni,ramai yang akan bercurang2 dengan gf,suami,isteri or etc lr dalam apa perhubungan korang kt dunia ni..soo apa yg kita boleh buat,just to street mind.. .jangan terlalu gopoh bila terpandan awek,pakwe yang handsome cantik haktui tu :p. .hehe. .papew pun,persetiaan dlm prhubungan tu penting k .... keep touch! all .. .jangan lupa,add aerol kat yahoo msseger k.. .just kt situs jew lr tempat yang akan aerol buka untuk membuat pertanyaaan blog atau sebagai nye :)  aerol_mad@yahoo.com





4 ulasan:

Nadya O'Conner berkata...

nak add lah..hehe..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

shiema sufian berkata...

rinduuuu nak on.huhu. dahla lme dah tak on9.huhu

Aerol Hafiezi berkata...

@Nadya O'Conner

hehe thnak s :D

Aerol Hafiezi berkata...

@shiema sufian

hehe..tau tk apa :D. ..dahberhabuk da ym tu

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers