Ular didalam Cpu ! hati-hati lah korang

Kesahihan masih belum terbukti sama ada gambar yang diberikan merupakan situasi yang benar-benar berlaku mahupun rekaan semata-mata.Namun yang demikian,apa yang ingin difokuskan adalah keselamatan sewaktu anda menggunakan komputer.Justeru,pastikan perkakasan komputer anda berada ditahap keselamatan yang terjamin.Manalah tahu mungkin situasi seperti gambar yang diberi dibawah akan terjadi kepada anda..:p










Sumber:http://www.pe-ta-nge.com/ 
(jangan click jika takut pada kengerian dan darah!)

7 ulasan:

intan berkata...

geli geliman eden:O

Aerol Hafiezi berkata...

@intan

best hape tu. .hehe

anys berkata...

bosar lak ai :/

Aerol Hafiezi berkata...

@anys

itu lr masal..haha tak mengagak en ^^

by Zent berkata...

salam kenalan dari blog shahzone...semart lah ko pnye blog..
jom lepak blog aq..

Entri Terbaru: Cara nak buat energy saving mode bergambar!hot tutorial!

♥ (uBbY e!mA ♥ berkata...

mcm mne boleh msok ? ei geli geli

Aerol Hafiezi berkata...

tauh takpeww ^^

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers