Tak kreatif,okeyh,Jum tngok hasil job yang dihasilkan

Assalamualaikum ,salam sejahtera dan salam 1malaysia.

.rasa-rasa hari ni aerol nak cerita lah sedikit tentang job part time yang biasa aerol buat bila tibanya musim cuti sekolah atau cuti dihujung minggu ^^ ,first sekali,kalau korang sekali pandang dengan job part time yang aerol buat ni,mesti korang akan terfikir yang aerol ni  macam di list-list yang aerol telah coretkan dibawah ni ..kan3 ..cer jenoh kejap :

a)seorang lelaki lembut

b)Pondan/shemale

c)tangan ala-ala usop wilcha =,='

d)dress up komfom macam mak nyah

e)pakai bedak tebal-tebal

f)pandai menyolek face

g)dan bla-bla-bla-bla-bla yang masih berada di kotak fikiran korang sekarang =,=

.soo dekat situ,aerol nak terang kan lr,sebenar nya aerol takda lr macam yang aerol maksud kan tu,contoh nya dari A hingga G .. .kalau korang nak cakap aerol ni kreatif? tak lr jugak,kat sini pun korang dah boleh agak dah adakah aerol ni seorang yang kreatif atau unkreatif *eyh ada ke! hahaha...makud aerol yang kat sini tu dekat mana? okeyh,maksud aerol kat sini tu dari segi gubahan blog aerol ni ^^ ... .kreatif ke?hahaha no comment! aerol rasa dah macam taman kanak-kanak ada lah  :p.. .


.Oleh itu,apa yang aerol nak sampaikan dekat sini adalah tentang Job yeah! tentang job *tapi tapi afsal kandungan entry macam dah lari jeww dari tajuk.. .faham-faham sudah lr korang :p.. .soo,kalau korang tau aerol ni kreatif ke tidak,korang boleh tngok gambar hasil job part time kat bawah ni yea.. :) ..kalau rasa-rasa gambar tu kecil sangat,sila click untuk tumbesaran yea ^^ ..aerol da pasang aplikasi zoom da.. ..dan tak akan ada masalah punya.





Okeyh u all =,=,sila hirau kan face yang macho tu okeh ..hehehe



Pap! terus siap hehehe! .. .


time-time buat menda nih,pakcik nak try2 pulak pasang lampu spotlight :D



Like!like!like!



Antara gambar yang atas dengan gambar yang ini,mana lagi superb kalau bagi korang?



hah! ni yang nak citer sikit nih,okeyh,time-time tu kiteorang gah rancang-rancang nak pasang panel meja makan pula :D. ..kalau korang nak tahu,dyeorang2 ni lr orang paling kreatif :D .. .termaksuk aku  hacommm!!! ..hahahaha no lr,soo nak perkenal kat lr sikit kat korang,siapa yang biasa terlibat gan job ni, yang pakai tudung kelabu asap yang paling hujung tu makcik aerol,yang pakai baju hitam serta bertopi hitam tu pakcik aerol dan yang bertudung hitam serta berbaju ala-ala retro tu PA aerol ! woishhh!! nak mampui ke aerol :p ,ni kalau gf tau ni komfom aerol dah kene cincang-cincang dah :p ..sebenar nya yang berbaju ala-ala retro tu ima,just kawan sekerja jeww ^^ .. .actually dia tu PA makcik then aerol PA pakcik ..hehehehe.



pap! lagi! dah siap..hehehe ada macam super flash tak :D



Bunga hidup atau mati?cer teka



.Soo.secara kesimpulannya,apa  pandangan korang?kreatif atau tidak?? actually memang dah lama dah buat job macam ni,cuma aerol tak pernah dedah kan jeww ^^ ..if korang suka dengan entry macam ni,tolong komen yea. ..nanti kalau ada job aerol akan dedahkan lagi cerita-cerita macam ni :p ..*macam lr best sangat! tak minat den! :P

papew hal,nak tau lebih lanjut,click sini yea,agak skema sikit kat sana :D http://www.freewebs.com/watiehusain/

2 ulasan:

azizatul husna berkata...

cantek gubahan.. nice sangat2, first time ajah tgok gubahan cam ni.. hehehehe.. alamak.. nmpak sangat ajah dok dalam tempurung ye.... owwhh.. da maju2 sume skunk kn.. nice pic lorh..

Aerol Hafiezi berkata...

@azizatul husna

hehehe .. .thahnk ajah ... pic ni just baisa2 jeww. ..sume gubahan ni own makcik yang buat ^^ ..aerol just kacau2 jew..kehkehkeh

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers