Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini :D

Assalamualakum,salam sejahtera dan salam 1malaysia. .Ini adalah contest pertama dari aerol,memandangkan ramai rakan seblogger aerol yang dah banyak buat contest-contest untuk reader mereka,maka dengan hati terbuka, aerol pun nak buat satu contest untuk korang :D ..


Okeyh,cara nak join contest aerol ni mudah sahaja syarat-syarat  dia,


: follow blog aerol ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa *sob3 sedeyh jew ni hehehhe



: tag lr beberapa rakan,1orang pun sudah cukup dah,yang penting orang yang korang tag tu active dalam blog :D.

:pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.


:kalau dah buat entry tentang contest ni,jangan lupa tinggalkan link contest tu dikotak komen ini yea..


:salin semua entry aerol ini dan paste pada new posting korang,dan letak tajuk "Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini" :D,so dengan macam ni,korang tak perlulah bersusah payah  menaip-naip untuk contest ni,dah nama pun contest semudah 123 .cuma korang perlu tag beberapa rakan blogger korang jew, macam syarat-syarat yang diatas tadi jew^^..hehehe




Cuma ada 3 kedudukan pemenang sahaja ^^ .
.nombor satu top up rm10..
.nombor 2 dan 3 top up rm5 ..
 .tarikh tutup contest ni adalah 8/6/2011 tepat pada pukul 12mlm..

 (cara pemilihan pemenang adalah secara rambang,iaitu,aerol akan memilih nombor keberapa korang join contest ni dikotak komen,sebab itu lah aerol ada suruh letakkan link entry contest korang di kotak komen aerol untuk mendapatkan nombor bertuah,mana tau kan,dengan memfollow dan copy paste contest ni korang dah dapat top up free heheheh...)


:selain itu,aerol akan m'review 5blog terpilih


(hadiah contest tak ada lr semewah mana pun,apa-apa pun ini adalah contest pertama aerol,baru belajar lagi ni,mana tau kejap lagi dah pro aerol wat lah contest yang menang rumah banglo atau kereta ferrari pula yea :p haha )


 p/s: tag rakan anda

45 ulasan:

Cik Lya berkata...

heee~ sy join ye aerol... :)
http://asylya-1001story.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

ayda_aysh berkata...

http://aidacyunxdye.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html .
harap betol la sy wt entry nie ,sory lao salah ,nak join je ,hehehee

~ cHAniE huBBy bOnd ~ berkata...

assalammualaikum tuan tanah..!!!
nenek da join da nie...
klau nk tunggu no kegemaran nenek kuar..
memang le sampai nenek abis kunyah sirih ne tak muncul2...
so.,nenek join jela...hahaha...

nie link nenek...jenguk2 la nenek ye..

http://banjirbesarpunye.blogspot.com/2011/06/contest-aerol-buat-contest-semudah-1-2.html

terime kasih tuan tanah,,!!!
salam...

Syasya Acing Mitchy berkata...

salam :)

syasyacing join~

http://aishiterusyasyacing.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

echaRierie berkata...

join :)

http://echa-love-to-win-bha.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

join..=)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

annur_islam berkata...

salam ukhwahh..Saya joinn..

id Follower : imtifa_annur/annur_islam

Link : http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Thanks yer...:)

Cik Rose Cute berkata...

Akak join and Follow

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-aerol-buat-contest-semudah-123.html

Cik Purple berkata...

kamek join:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

GeminiGurlz berkata...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

nanakimie berkata...

join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

zaikulim berkata...

salam zai dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

baby berkata...

hey..check mine..jgn lupe bgtau i nnti..keh4

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

meoww cat berkata...

saya join yer...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Fasihon's berkata...

HOLLA HOLLAH :-)


http://hypersosiallife.blogspot.com/2011/06/contest-semudah-123-mahu-join.html

Cik Meifaa' berkata...

Contest ini diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

cikbintang berkata...

da join!!trima ksih ye

http://bintanghatygiveaway.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

♥iDaYu aYu♥ berkata...

SUDA JOIN TAU KAMOO...

thx! jom jengok eaa...

http://ceritatercipta.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

cute rasberry berkata...

join

http://areda91.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

amiraliyana berkata...

salam. joined!

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

zarulfarhana berkata...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

TQVM

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

TQVM

cinonet berkata...

da join this contest :)
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Lulu caldina berkata...

lulu dah join..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html


Id: Lulu Caldina

bella_bumbum berkata...

SAYA JOIN :D

http://felizbellover.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123.html

Aien berkata...

salam... Aien join ye...

http://aienlovegacontest.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

ツCik Ch0kiEツ berkata...

aerol.. saya join tau =D
hee~ kalau ada pape jgn lupa bagi tahu tau ^-^ TYSM..

http://bebelancikchokie.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

wanie ♥ berkata...

saya join ^^

http://itsmewanie.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

pelangi chentaa berkata...

http://pelangychinta.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

adasyah berkata...

j0in :)

http://mysyokstory.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

eITA berkata...

dah join,,,
http://my-khalish.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html
id : ziyta

Nur Edrina berkata...

Fina join ..


http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Nik Nur Athirah berkata...

aerol nik join tau .. ^_^

http://sibudakhudush.blogspot.com/2011/06/topic-aerol-buat-contest-semudah.html

E-ra paSha berkata...

e-ra nk join jgk!!!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123-sape-nak.html

superb an berkata...

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/06/contest-semudah-123.html

nurul anati berkata...

joined. teringin nak cuba nasib diri :)

http://anaticody97.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

♥ scya ♥ berkata...

aerol , saya join .

http://shasha-foreverinlove.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Alina Kasim :D berkata...

http://giletules.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Join ;D

nEa FleriDa / nIL berkata...

saya join

http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

eedaRAWR berkata...

eeda join

http://eedapunyeblog.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Shin 欣倪♥ berkata...

Join this :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123-siapa.html

MuNa nAjIhAh berkata...

saia na join~:D

Mia berkata...

Mia nak join
*walaupun hanya tinggal kira2 3jam utk contest ni tamat.. tetap juga mok ikut* :)

http://mizhmia-gaandc.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html

Harap diterima
and
THANKS

Fadzillah Kamarudin berkata...

aiseh...
dah buat entry baru sedar dah expired...
takdak rezeki...

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers