SAYA PUNYA BLOG DAH LA , BEN ASHAARI !

Klik pada header ben ashaari diatas untuk join

punca utama kenapa buat blog

okeyhh, sebenarnya masa aerol buat blog ni bukan secara sengaja, sebab time tu pun baru mulanya zaman revolusi myspace, dan aerol tak tahu cara nak daftar myspace macam mana, dan alamat url myspace pun aerol tak pernah hafal2 time tu hehehe yg ingt cuma www.blogspot.com.. jadi aerol cuba daftar blog ketika tu, aerol ingatkan blog ni sama dengan laman sosial myspace, tpi tidak.. . aerol langsung tak faham apa kegunaan blog.. lepastu dalam beberapa bulan aerol membiarkan blog ni, aerol cuba2 lh explore apa yg ada pada blog ni, lama2 baru aerol faham kegunaaan platform blog ni bagaimana, lama kelamaan aerol wujudkan akaun myspace,twitter, tagged dan yg terakhir sekali facebook.. . jadi punca utama aerol buat blog adalah secara tidak sengaja :p .. dan sekarang baru aerol sedar, platform berblogging ni amatlah luas.. . tiada batasan seperti laman sosial.. yang penting haruslah bijak menggunakannya..


5 buah blog baru yang aerol kenal :

nik nur fatin (tpi dia dah private)
Roro
wanie
Azrul azli
Nadia

3 ulasan:

Nor Fadila Rosli berkata...

sweet gila header tu...:)eh lupa..
salam sua kenal,ternampak blog ni masa buat blog walking kat rumah banglo abang ben..:P
happy blogging ye...
i follow u..

kalau sudi meh la ke rumah tak berbumbung kite..:)

http://budakperempuanmenulis.blogspot.com

Cik Lia Lomi berkata...

salam kenal. betul tu, platform blog ni sangat luas. hee

Aerol Hafiezi berkata...

@Nor Fadila Rosli

thanks :D.. saya hit balik!

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers