Cara-cara nak buat 3D font di adobe photoshop (versi video)

Assalamualikum,salam sejahtera dan salam1 malaysia :) .

Hari ni aerol nak buat sedikit pada perubahan tutorial aerol :),mulai sekarang aerol nak buat tutorial lebih kepada video,supaya korang lebih faham cara memfollow tutorial dari aerol :). .

okeyh,memandangkan ini adalah video tutorial pertama aerol,aerol akan tunjukkan cara membuat 3D font di adobe photoshop :).. .tutorial ni teramat mudah sekali kepada new bie yang baru berjinak-jinak dengan adobe photoshop..soo aerol harap korang enjoy! :) .....jika ada sebarang pertanyaan,korang boleh tanya aerol di facebook(click sini) atau tinggal persoalan korang di kotak komen.dan aerol akan segera membalas persoalan korang(jika tidak ada sebarang halangan)  :).Jika korang tiada adobe photoshop,korang boleh download di sini.Click here. .(adobe photoshop cs5 versi portable)








Terima kasiH! :)

4 ulasan:

nelly berkata...

tak pandai betul bab photoshop ~
=='

Sheda Argos ツ berkata...

tq erolll dah tau dahh hihihihi..
good tutoriall ^__^

Aerol Hafiezi berkata...

@nelly

hehe kene lr blaja :). ..tpi tpi mas ahmad en pro bab2 ni :D

Aerol Hafiezi berkata...

@Sheda Argos ツ

huhu welcom eargos :) ..nnti kan tutorial yg laen yea :)

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers