2hari tak tidur berjaga malam edit blog :D (tempahan bole jew) :D

Ehem3,rasa2 da lama aerol tak update blog ni kan.sejak menjak ni aerol agak kesibukkan sedikit :D.. sedikit jeww. eceh!. .no lrr.. .actually dalam beberapa hari nie aerol ada bnyak dpt request edit blog pada rakan2 dan etc wat masa ni,alhamdullilah keja uh ada yg sattle ada yang tak buat2 lagi haha..but no worry lrr request,ada masa aerol buatkan yea.kalau sape dapt b'saba tu dye comel lah tu :p eceh3!.. .okeyhh.. .meyh sini aerol nk perkenalkan blog yang aerol telah designkan sedkit..dikit jeww :p.tak bnyak pun.hahaha.actually aerol ada bnyak lagi request mcm ni,tpi aerol just nk tunjuk dua contoh jeww mcm kt bwah ni :D..

                                                         Faiz Amir empunya blog :D
Okeyh lrr,aerol nk cerita sedikit tentang dye ni.:D actually aerol kenal faiz ni kat facebook,first time kite org kenal pun cerita tentang blog sehingga lrr hari nie,hari tu aerol sempat designkan blog si faiz ni..hehehe theme ape pun aerol tak taw lr..aerol just ikut taste kepada empunya request jeww lrr then aerol mulakan kerja sebaik mungkin :D... yang bahagian header tu aerol ada buat dua format gambar iatu jpeg gan png..wat masa ni aerol just pasangkan jpeg imej sbb format tu tak guna memory bnyak cngt supaya load page halaman blogger faiz ni tak berat mcm aerol xD..kalau korang nk tngok blog dye click sini. Yang aerol pelik ckit gan faiz 1 jeww :D..tpi faiz jgn mara pulak lau aerol cakap.kenapa faiz suka cngt background yang itu,aerol just pasang apa yang faiz nak jeww :D ,hahahaha papew un blog faiz ni banyak artikal diet,dan cara diet tu pun telah diamalkan faiz sendiri dan terbukti berkesan! menarik bukan! :).


Withforever empunya blog :D
;
 Teka ini milik  siapa kah blog ini. ..eceh!3 :D..!.actually ini blog aerol dengan nur amiera :D..amiera tu siapa?a'ah amiera?.. .hahaha..tapaya lrr u all tanya :P.faham2 sudah,her sweet heart's aerol lorh.. :D.blog ni lh pling aerol suka dan telah jatuh hati sampai terguling2 (*alamak sudah admired pada blog sendiri) :D.. .tpi no worry,aerol tetap blogger budak pelangi sampai sekarang,tujuan aerol buat blog atas ni adalah untuk kami jew :D..yeah!kami..hahaa korang faham tak?lau ta faham korang tngok lrr sendiri blog tu yea :D.theme blog tu adalah gabungan purple mix blue ocean..pada asalnya aerol buat pink mix purple tetapi aerol da tukar sbb tak kene gan citarasa kami.:D soo aerol dapat idea purple mix blue ocean tu pun dari gabungan idea warna kasukaan aerol dengan amiera..kat bhagian background uh aerol pkai blue stripes purple supaya kene dengan tajuk background widget and posting yang telah aerol ubah tu.manakala kat bahagian chat box tu pula aerol gubah picca yang telah di edit dlm bentuk frame chat :D kt lam tu ada gmbr aerol gan ehem yang telah difornat png suapaya nmapk ala2 transparent . :p loiked its... papew un nk tngok click kat sini yea.kalau korang nk buat tempahan template akn dknekan cas sdikit untuk back up bil berokband yg agak ada harga :p hahha.dah penat asyk designkan free2 nh..papew un pm inbox fb or formspring yea . :D.tertakluk pada cita rasa serta kemampuan korang lah. :D


9 ulasan:

syiraa berkata...

nk jugeeeee !

RiaNbow berkata...

huhu lau nk pm inbox aerol . :D

hannan_93 berkata...

mao jugeee...:)

hidupku simple berkata...

nakkk jugakk .

RiaNbow berkata...

pm my inbox

Tanpa Nama berkata...

nak jugee :D

Aerol Hafiezi berkata...

pm my inbox

adASYah s! keciK berkata...

nk gk :D

Aerol Hafiezi berkata...

@adASYah s! keciK

err mcm mne ni eyk .. .aerol da tak buat tempahan laa

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers