sye skez/cyuNk awak,dari mula hingggaz skarunK

Hurmm, ,sblelum papew ,aerol mtak maaf lrr kat myra,aerol da bnyak wat salah kat myra,aerol slalu sakit kan aty myra b ske bergurau lebeyh kat myra,aerol taw myra mara,tpi myra wat mcm ta marah..,myra jgn lr slalu merendah diri.. .memg lrr merendah diri tu baguss,tpi tamo lrr slalu..bb lau aerol puji myra ikhlas .. .aerol nk mtak maaf cgt2 bb slalu suke sakat myra gan kawan myra.. .aerol tanak ungkit2 lagi kisha tu,takot myra ta sukeww..huhu..aerol pown,biar lrr pekara brurk tu ,lau da pergi biar pergi,pergi semacam mlepas kentut di tangga.hehe.. .myra tentu perasaan en,lau kita begado ke bertekak ke,aerol tak pena sebut pekataan clash,bb nya,, ,aerol btol2 love u more,, ,sbelum ada hbunga gan myra dulu aerol ta mcm ni,aerol ta srius n skew memainkan org, , aerol da tanak da wat cam tu lgy b'coz i got u now.. . i hope,u can accept me as it is..


5 ulasan:

DiriKu berkata...

ades...sedih je bnyi..good luck ok..awek rendah diri..biasa la tuh..teruskan bersama dia..jangan bagi dia rasa jauh hati...itu tugas kamu...peliharalah hubungan itu..supaya diberkati XD

RiaNbow berkata...

tima kasih lrr sbb mmberi pndngan positif,,im so s00 appreciate that

CuTeZsiNgLe berkata...

bhahha..jiwang !
btw gud luck frenz..haha

tasya berkata...

jiwang erk ?? hehehe . setia pd yg 1 yep .

RiaNbow berkata...

tasya :)..yupss

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers