cara-cara nak tahu siapa paling banyak memberi komen pada blogger.








okeh,hari ni aerol nk ajar cara mengetahui siapa paling banyak memberi komen pada blog kita.. .lau u all nk mcm bentuk dye. .mcm kat atas tu ler.. .huhu.. .berminat?follow step2 berikut ..huhuh

1.u all pergi ke design/page element/add a gadjet/then pilih html javascript.. .huhu..

2.u all kene copy code bawah nh,,,,

<center>
<div style="text-shadow:2px 2px 2px #adadad;">10 Orang peromen terhebad :D</div>
<script type="text/javascript">
function pipeCallback(obj) {
document.write("<marquee>");
var i;
for (i = 0; i < obj.count ; i++)
{
var href = "'" + obj.value.items[i].link + "'";
var item = "" + "<a href=" + href + " target='_blank'>" + obj.value.items[i].title + "</a> | ";
document.write(item);
}
document.write("</marquee>");
}
</script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback&
_id=a55cb97ebb368bb1b89b7f6bdeb35336&filter=aerol hafiezi&url=http%3A%2F%2Faerol-rianbow.blogspot.com&num=10" type="text/javascript"></script>
</center>

3.okeh... .kat tulisan yg warna hijau tu korang leyh ubah dengan ayat kesukaan korang. .tulisan yg bewarna biru [ula korang letak nama blogger korang. .then warna merah tu pula korang letak url blogger korang.. .da ciap tekan save!
:D

4 ulasan:

Belog MTT berkata...

done ! mekasih aerol ! :)

Aerol Hafiezi berkata...

@Belog MTT
sama2 mtt :)

amniey91 berkata...

wah..sifu terhebat..hihi,..
cik Am dtg n follow sekali kat cni,,,ea..:)

Aerol Hafiezi berkata...

@amniey91hahaha.. ^^

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers