cara-cara nak hilangkan navbar di blogger


Salam u alll,,hari ni saya nak tunjuk tutorial untuk menghilangkan navbar di blogger,okeh,tanpa bnyak cakap kita terus pergi ke step..

1,pergi sign in akaun blogger korang..

2,pergi ke design,click edit html.

3,korang cari perkataan ni kat html korang ]]></b:skin>

4,untuk lebih senang korang cari kod di atas korang perlu tekan kat keyboard koran ctrl dan f secara serentak,lepas itu,korang copy kod tadi ]]></b:skin> dan paste tempat find yang saya ajar tadi ctrl+f..

5,lepas jumpa kod tadi,korang copy kod baru di bawah ni dan paste di atas kod ]]></b:skin> yang korang jumpa tadi..pastikan di atas yea..


#navbar-iframe {
display:none;
}


6,kalau korang still complicate,korang tngok contoh kod html yang telah siap


7,kalau dah jumpa click save template dan lihat blogger korang.

4 ulasan:

Myraqer berkata...

ta jmpa =="

RiaNbow berkata...

lain template lain code nya..

Myraqer berkata...

oh, oke2.macehh

RiaNbow berkata...

huhu welcome..lau tak boleh cuba lgy..
sya pelik.org lain pass jew code..tpi awk tak pass2

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers