AlaMak!! ada Orang ta Faham teNtang blOGger saya :D

Salam... ..huhuhu sye tebaca wall gf saya ehem3..... ;p bermacam juga dibincangkan dengan kawan nyea tasya (betol ke tak nama nh aku tulis) dye still ta faham isi kandung blogger saya..okeh3.Maaf pada u all yang masih tertanya-tanya tentang blog saya,okeh,,sebenar nya blogger saya ni bebas,tak kira segala posting yang nak di letak.




okeH saYa lisT kan seDikit Isi kandunG lam blOgger saya.
Contoh:


1:tutorial untuk blogger.
2:hacking game Online.
3:posting harian, contoh ''cerita tentang saya''

buat masa sekarang,ini jeww yang terkandung,harap u all faham.hiraukan lau nmpak cord html kalau ta faham,sebaliknya utk kegunaan visitor yg perlu..

:p
Credit!

1 ulasan:

tasya swift -,- berkata...

HAHA . ada gak story pasal aku .
ta pe . noww , aku daa faham gune blogg kau . macam , macam kau ambik . tenkiu cendol ! HAHA .

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers