Wi...ll Rain by Bruno Mars boleh bawa kita ke arah murtad

 
 
 
Dear Muslim Friends,

kalau dengar lagu It Wi...ll Rain by Bruno Mars , harap2 jangan ikut nyanyi sekali la ye, sebab ada bait lirik yang boleh bawa kita ke arah murtad ( for Muslims) .
kalau boleh tak payah dengar langsung .

ni lirik nya :
There's no religion that could save me (tiada agama yang boleh selamat kan aku)
No matter how long my knees are on the floor (tak kira berapa lama melutut di lantai)

p/s : ni baru KOMUNIS xda agama...Jangan kita terleka..walaupon ia hanya sebuah lagu.. wallahualam ~Kiter Backup Kiter Backup~ =))
See more

3 ulasan:

Gadis mutiara_Solehah berkata...

Thankz 4 sharing^^

MaYa MustWany berkata...

nasib baik xlayan sgt penyanyi ni..tapi kene dok habaq kat adik yg dok sangat suka dia ni.

Genius n Gorgeous berkata...

Yeker... Thx sbb kasi tau...

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers