SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !



Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari ni aeorl join segmen dari blog lyssa, huhu kalau korang nak join, click pada banner diatas k, deadline segmen hanya 3jam sahaja, bermula pada pukul 3petang dan berakhir pada pukul 6petang ini. (20/12/2011)

Antara 5 Blog lelaki yang aerol tabik spring adalah ..




Wan hazel
sebab aeroll suka blog wan hazel ni kerana, blog dia seperti bertheme kan suasana yang ceria dan depenuhi warna wani, bila masuk jew blog wan hazel ni, aerol tarasa tenang jeww :P, dan tutorial dia pun amat membantu..


Audid mau' adid
Blog audid mauladid pula, blog yang aerol rasa sangat ohsemm walaupun cara template blog dia amat simple mimple, apa yang aerol rasa seronok bila ke blog audid mauladid ni adalah kepuasan membaca setiap posting yang diterbitkan, boleh dikatakann setiap posting  yang diterbikan oleh audid ni amat berkualiti dan memupuk kesedaran setiap pembaca.


Ben ashaari
ahaaa, ini salah satu nya idola aerol huhuhuhu *jgn jeless :P .. apa yang buat aerol rasa kagum dengan ben ashaari ni, setiap hari mesti ada jew posting yang diterbitkan, lihat jew semangat dia berblogging, sangat dikagumi hehehe ..badan dia pun? bole lr ohsemm juga tuuuuuu~


 Mas ahmad safwan
Haa siapa tak kenal dengan mamat ni, hahahha.. . seorang disigner muda yang berumur 16tahun tak silap aerol , hentah lr, papew pun dia ni pun kawan seblogger aerol juga :) .. rindu template lama dia..blog dia pun ada tutorial juga, yang seronoknya tutorial dari mas ni adalah tutorial berbentuk video (Vtutor)  hehehehe peace MAS!


Sam posmen
Ini diaa, satu lagi blog kegemaran aerol ,aerol suka bila baca entry2 panas dari dia, entry dia juga amat berkualiti dan mempunyai suatu messej yg tertentu bagi menyampaikan pesanannya, aerol amat suka gaya sam posmen menyampaikan ideanya dengan gayanya yang tersendiri.

19 ulasan:

~naddy~ berkata...

sggh dr segmen lyssa. :)

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din berkata...

putry dr segmen yang same.. utry baru folow sini..wah sme pury minat ben and wan hazel jugak :) btw utry suka header blog ni..comel hiihi

jom dtg blog putry

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

!-CintaSiGadisTembam-! berkata...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Miss Xyz berkata...

byk jgk yg sye x knal.. nk terjahlaa.. hehe

Eera Shera berkata...

datang dr segmen sama..

ok nanti nk terjah dorang ;)

K I T berkata...

Hit me back! http://maketheworldloveyou-keyh.blogspot.com/
jogging & follow sini :)

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

hidayah berkata...

dtg dr segmen yg same ..
jemput singgah blog saye gak
http://rainingofmylife.blogspot.com

CekbOlat-bOlat berkata...

huhu.. abg Ben mcti ade -_-"

Intan Wandalaara berkata...

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tiramisu Fatiema berkata...

singgah sini..segmen lyssa...salam kenal...

Mazni berkata...

Dari segmen same. Haha, jom terjah :)

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

single M | double S berkata...

aeiz singgah dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

saIDa berkata...

salam, dri segmen kq lyssa, jmp0t lah singgah.. :)

fyka shafie berkata...

dari segmen yang sama sambil follow2. weeee :p

nurul liyana berkata...

salam...saya datang dari segmen yang sama...sudah follow...follow saya balik yer...terima kasih..

.http://www.liyanasyafiqah98.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

:: Cik Nur :: berkata...

Salam...dari segmen yang sama...jemput singgah ya...

^__^

saya follow.. :)

Zainick Abdul Malik berkata...

Singgah dari segmen kak lyssa ! :D
Datang lha zainick punyer blog.

Gadis mutiara_Solehah berkata...

Singgah dari segmen sama..Terjah awak dan 5 blog tu^^

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers