Wahhh, Ben ashaari.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Lepas jew aerol join segmen dari blog lyssa faizureen ni, aerol telah merasa satu tamparan yang heabt dari rakan2 blogger lain.. apa yang aerol nak tunjukkan dekat sini, screen shoot dibawah .. abg ben ashaari pun turut sudi follow blog aerol :D .. thanks my's idola!

haa ....itu  dia idola saya, follower yg dihadapan sekali ^^..

}terjah ben ashaari{

7 ulasan:

Miss Xyz berkata...

ehem. Yg duduk sbaris dgn abg ben tu x sedar plak ye.. yelaa sdar lah diri ni spe..





hakhak, sye gurau jer lah!
tahniah ^^

Razman Kamarudin berkata...

untung la~

♥ aeryn ♥ berkata...

fuyyooo!!! untung nye aerol.. :) jeles ni.. hehe

FarhanahAdzlan berkata...

tahniah..hahaha=)

Aerol Hafiezi berkata...

@Miss Xyz

:P ehehehe.. mana lr aerol perasan, tak pena contact2 aerol dlu2.. kalau tak da lama perasann :P

Aerol Hafiezi berkata...

@Razman Kamarudin

hang punya entri lgi hot

Aerol Hafiezi berkata...

@♥ aeryn ♥

eyh3, wat pe nak jeless.. tak lama lgi abg ben follow lr tu blog kamu, kene lr rajin contact2 dia

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers