Bercakap dengan cleverbot



Assalamualaikum dan salam sejahtera,

  • Korang pernah tak dengar sebuah lawan yang bergelar cleverbot? aerol betul2 berasa kagum dengan kepintaran engineer yang membina aplikasi cleverbot ni, bukan mudah kita nak buat aplikasi seperti ini, sebb aerol rasa bukan seorang individu yang buat aplikasi ni.. mungkin berpuluh. beratus.. yelaahkan cleverbot ni pun under google.com juga, syarikat yang kaya :p. .. . soo kalau korang belum cuba lagi cleverbot ni, korang boleh cuba dibawah ni...







korang boleh chatting dengan nya, tapi aerol sarankan, tolong pakai perkataan yang baik, dah nama pun cleverbot, apa yang korang cakapkan nnati mereka akan save dan mengulang percakapan korang pada individu yang chatting pada nya..

2 ulasan:

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Untuk apa cleverbot ni langsung tak fhm haha xD

syaza berkata...

tapi , sedih gile time chat tu mesti ada yang mengeluarkan perkataan yang lucah .. terus tak chat dah ... pening

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers