Contest Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011









Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Tadi tengah syok duduk-duduk sambil online,agak tertarik dengan posting yang diterbitkan oleh Emy,sebenarnya aerol memang kenal sangat2 si emy ni.. .dia adalah pengasas the-faceblog.com dan merupakan admin disana.. .Cara aerol mengenali dia adalah kerana aerol juga merupakan Admin under Emy ni. Sebab dia pernah menawarkan kepada aerol untuk menjadi admin tutorial.. .soo,kadang2 tu sengaja juga memanggil dia tu BOS..heeeeeehe






okeyh stop =_=' ,cukup skema ayat2 aerol tu,now kite pakai bahasa yang terus direct2 jew lah yeaa.. . =_=''. .. . Berdasarkan syarat-syarat penyertaan nombor 2 di bahagian bawah penutup posting ni,aerol nak cerita sedikit tentang contest ini,apa kelebihan dia serta apa yang menariknya kalau kita joint contest ni. ..cakap Lu,Memang "kapoww!" lah bunyi dia :D. ..






Yang menariknya tentang contest ni adalah, menang top Up rm30,rm15 dan rm 5.. .itu pun dah cukup banyak lh tu kalau rezeki kita ada.. .dengan menaip beberapa entry jew dah berpeluang mendapat top up.. .kalau aerol dapat top up tu korang nak tau aerol buat apa?hahahah~ *cam pontianak * dah tentu aerol simpan,sekurang-kurangnya jimat duit belanja tu nak beli-beli top up.. .then then buat text or contact Buah hati sampai lebam gedebam gitu~






Kelebihannya menyertai cOntest ini jika kita digelar "pemenang"?. Ini adalah pertama kali juling julangnya Admin kepada mana2 contest yang menawarkan SIJIL ONLINE kepada si pemenang,macam tak percaya lah pulak aerol tadi,pada asalnya memang macam malas lah juga nak join contest2 ni,then bila ada terbaca Berpeluang menang sijil Online, terus terasa macam nak menari jew jari jemari ni diatas key board :p .. .hehehhe... .best3! ... .memang suka tahap bergelar Babeng lah, Bolah menang sijil tu.. .kunk kalau lah aerol menang sijil tu,mungking tidur,makan,mandi,berak mesti tak jemu2 punya menatap isi kandung sijil tu~ hehehehe ... .mengarut betul *sengih2 kerang busuk~




Serta lafaz bissmilah nirrohman nirrohim,aerol ingin memperagakan header dibawah ini untuk mencukupi syarat2 penyertaan..*amboi~








SYARAT PENYERTAAN:
1.terbuka kepada semua blogger malaysia.
2.buat satu entry berkenaan contest ini.
  -tajuk entry: "
Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011"
3.masukkan banner contest didalam entry anda dan linkkan banner tersebut kepada entry ini.
4.lampirkan url entry anda tersebut pada ruangan komen dibawah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
-contest ini bermula 23/09/2011 sehingga 04/10/2011(11.59pm)








2 ulasan:

purple boyz berkata...

bos?? haha..
terbaik entry ko rol...
gud luck ^_^

Aerol Hafiezi berkata...

oyeah~ :p

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers