SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret




Assalamualaikum dan salam sejahtera, ehem3! .. aerol nak cuba2 lr masuk segmen dari si lyssa ni, actually memang payah aerol nak joint2 segmen macam gini sebab bukan selalu pun aerol tertarik dengan segmen, jadi apa salah nya kalau kali ini dengen bertemankan kesunyian aerol coretkan sedikit bingkisan segmen dari lisaa ni. .




Pendapat aerol tentang blog cik lyssa ni:

Bagi aerol blog dia ni oke, 7/10 lr aerol boleh bagi *ehem3 ... . tetapi apa yang buatkan aerol rasa terkejut blog si cik lyssa ni baru sahaja berusia 1tahun =,= . .. cepat sungguh si lyssa ni naik yeaa.. . aerol dah berblogging selama 3tahun pun tak macam dia.. . ini mungkin rezeki dia right :) .. . blog cik lyssa superb! dengan follower dia yang beriban-riban xD .. . aerol berharap dia akan follow blog aerol *bunyi cengkerik~ pstttttt.. .. hehehe

10 ulasan:

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din berkata...

dr segmen yang sme...

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea berkata...

same segment .. nice blog !

sudah follow kamoo .. =)

sila follow & komen di blog niena ye ..

http://nienasofea.blogspot.com ..

thnxs .. =)

Saia Budax Lanun berkata...

Assalam,,, 4rm same segmen...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#axzz1enFIiCiu

LaLa berkata...

gud luck =D

Phat berkata...

terjah dari segmen lyssa..lama x blog ni..

masz86 berkata...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Syazfida Afzan berkata...

singgah dari segmen yang sama...^_^

http://syazfida.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

ema_amy berkata...

hai

http://aerol-rianbow.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Noor Atika berkata...

dri segmen y sme .. =)
follow back yer ..

-syarniey- berkata...

aina join jugak segmen neh =)

http://syarnieypunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers