Penyelamat blog aerol-rianbow.blogspot.com (berbulan madu dengan malware)



Assalamualaikum dan salam sejahtera,

sejak menjak ni terasa blog aku ni macam suram jeww visitor dia, buka statistik peep! jatuh melambung. .. kebiasaannya statistik tu sedap jew mata memandang, dalam ehem3! tak perlu aku beritahu ^^ ,bukan banyak mana pun asalkan sejuk hati bila dapat tahu dapat traffic macam itu. .

actually hari ni baru aku tahu kenapa traffic aku ni semakin berkurangan, now aku baru jew dapat tahu dari dua orang blogger yang mengadu kat aku yang blog aku ni dah kene malware! =,= demm righ,, , tapi aku pelik kenapa computer aku ni tak boleh detect malware yang ciknonet gitu, walhal sebelum2 ni aku yang pernah selesaikan masalah malware terhadap beberapa blogger lain, tetapi kali ni aku pula yang terkena dengan si incik malware ciknonet ni. . ahahha.. thanks a lot, mungkin lepas ni aku lebih berhati-hati..

sebelum tu, aku nak ucapkan terima kasih kepada beberapa si penyelamat blog aku ni.. . just dua orang jew lr..  but ist oke, bagi aku , aku sangat-sangat bertrimas kasih pada diorang, kalau dieorang takdok, semakin merosot jew lr statistik pelawat blog aku ni.. . pelawat tu penting right, memang tak dinafikan, kalau tak da pelawat, entry yang korang sharekan tu macam seluar dalam hanyut jeww.. kehkehkeh. . oke lah, bagi korang yang rajin-rajin tu.. . lepak2 lar kat blog si penyelamat blog aku ni yea ^^

Dollie Emyra


Nurul Nafisah

6 ulasan:

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Guna tengok tutorial ni :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/05/tutorial-remove-malware-detected.html

Aerol Hafiezi berkata...

@CynthiaShin 欣倪♥

saya dah remove da :)

Nurul Nafisah berkata...

hoh ! name aku naik . . =P

Aerol Hafiezi berkata...

@Nurul Nafisah

ngopoo? ehehehe

bruce lee berkata...

haaaa.. my blog pun kene gak! penin nk wat.. nk try remove jap! tq! tq!

Aerol Hafiezi berkata...

@bruce lee

cari link yg didetect tu

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers