CynthiaLee, Kamu ni Melayu ke chinese~ ^^

selamat sejahtera dan salam 1 Malaysia!




Dah banyak kali dah aerol melawat blog si cynthia ni,lama juga tu perhatikan budak ni, mesti korang tertanya2 kenapa aerol bertindak sebegitu. .nak ngorat ke?nak usha je? ouhh nonononono! hehhe ..sebenarnya aerol masih lagi tertanya2,siapakah dia ni.. *masa fiirst2 masuk blog dia lr, ,macam chinese! tpi2 jarang2 lr chinese berblogging. .kebanyakkannya yang berblogging ni secara majoritinya kat malaysia ni orang2 melayu jew.. .

last2! aerol terbaca Profil dia disidebar ..



















Dengan muka macam tak bape percaya, agak2 nya dia ni adalah seorang berbangsa chinese~ ,kalau tak percaya,cuba korang baca kat tempat yang aerol tandakan tu. ..i'm an original chinese girl~






kemudian,follower dia pula .. :3 ..gempak juga,kalah aerol~




















.heeeeeeee..apa pun,entry yang aerol buat ni bukan lh entry yang berunsur Menjeles atau apa pun perkara yang berkait benda2 tidak baik. .apa pun,aerol berasa bangga terhadap dia ^^ ..memang jarang ada blogger dari bangsa chinese. ..apa pun,keep touch! yea cynthia,terima kasih sebab rajin memberi komen2 di blog aerol ^^ ...sob2 *terharu dah ni. .hehehhe. .





Dan Yang Terakhir Sekali .. . ^^ Peace!




















Opsss! ..ini link Blog dia ^^ Cynthia

10 ulasan:

Nursyahira izzati Ngadimon berkata...

nk link dea please . :)

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Aduih aerol ni buat Cynthia terharu saja , nak nangis sat lah haha . Terasa nak nangis pun ada bila baca entry post ni tahu (: Bangganya saya bila you post about ni <3

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Baca lah juga entry post kita eh hehe :)



http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/10/thank-you-so-much-aerol.html

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Baca lah juga entry post kita eh hehe :)



http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/10/thank-you-so-much-aerol.html

Aerol Hafiezi berkata...

@Nursyahira izzati Ngadimon

eyh3! , terlupa nk letak link ^^ ini2. ..aerol da letak dah~

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/

Aerol Hafiezi berkata...

@CynthiaShin 欣倪♥

Terima kasih cynthia, i berbangga sbb ada blogger dari chinese ^^ .. .lepas ni nk tunggu dari bangsa indian pula ^^ .. 1Malaysia!

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Hell-oh sweetie , you have been tagged at my latest post let check this out :D http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/10/tagged-game.html

AkuTracy berkata...

aerol...ingat korang je ke dapat berblogging ek..tracy juga taw..tracy bukan melayu..cuba teka tracy bngsa pa...huhuhu.......kalau tepat tracy bagi lolipop :P

Aerol Hafiezi berkata...

@AkuTracy

kamu bangsa apa? huhuhu aerol maen teka jeww lr ...mungkin kamu berbangsa chinese too

AkuTracy berkata...

hehehe...bukan chinese,,,tracy orang sarawak then berbangsa iban :D

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers