berblog sambil dapat ganjaran wang dari churp-churp

Assalamualaikum dan salam sejahtera. ..

Aerol rasa aerol baru sahaja beberapa hari mendaftar sebagai ahli churp-chrup aerol dah dapatkan erning sebanyak rm15 xD. ..  boleh lr tu daripada tak dapat apa-apa, churp-churp ni kata kalau kita nak cash-out kene tunggu earning kita cecah rm100.. soo aerol tengah tunggu2 jew lr ni :). ..  kalau korang nak tngok bukti tu, korang leyh tngok kat bawah ni.. .

Amacam? masih tak percaya lagi kan ^^ ... . aerol rasa kebanyakkan dari korang mesti dah tau tentang ganjaran yang diberikan oleh churp-churp ni..tpi post ni aerol cuma nak beri pendekatan pada orang yang masih belum tahu lagi tentang churp churp ni. . aerol rasa kalau korang join churp-churp ni pun tak merugikan, sebab pihak churp-churp tidak akan mengenakan sebarang cas keahlian.itu yang special nya xD. .. kerja kita cuma mempromot link yang diberikan dari churp-churp ni saja.. .link tu korang kene lr pandai letak dimana2 post yg berkait suapaya pelawat mengklik pada link churp-churp korang tu huhuh. tpi jangan lr menggunakan cara yang menipu, tak baik tu :) .. .korang berminat nak joint? hehe meyh aerol tunjukkan cara nya...  pertama sekali, korang klik pada gambar burung churp-churp yang comel kat bawah ni xD.


 Lepas korang dah klik pada gambar burubg comel tu, korang akan di bawa ke laman Churp-churp, kat situ korang akan mendaftar dibawah nama aerol. sebab korang dah klik pada pautan aerol tu .. . macam gambar kat bawah ni, korang tekan lr start here..

Kemudian, korang tak perlulah mendaftar susah2 memasukkan email bagai semua, korang cuma klik sign in with facebook jew.. itu lagi mempermudahkan korang kan :)
Lepas korang sign in tadi, korang isikan lah apa yang patut pihak churp-churp mahu kan .. .korang tak perlu bimbang, yang penting korang perlu meletakkan alamat rumah betul..
 

buat masa ni, aerol cuma post ini jew dahulu.. . ada masa nanti aerol ajarkan apa yang perlu yeaa ^^, pada korang tu, kalau nak kemukakan soalan cuma letak di kotak komen aerol jew k..

0 ulasan:

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers