kenapa kau buat baik, kau tetap dapat dosa




Kepada perempuan,cepat2 take the note!

Dia tengah tido, tp malaikat duk tulis dosa dia. Dia tengah solat, malaikat duk tulis dosa dia jugak. Dia belajar, makan, mandi, malaikat tetap setia mencatit dosa dia. Dia x buat ape2 pun...
malaikat masih x berhenti catit dosa dia.

Eh?
Ape salah dia?

Rupanya banyak mata2 sedang melihat gambarnya yg x menutup aurat di fb. Setiap kali ada lelaki yg melihat

, setiap kali itulah dosanya bertambah. Seramnya. Awak, gambar2 awak tu memang cantik, comel, cute je. Tp simpan la semua tu untuk suami awak je. Hanya yg halal je layak nikmati kecantikan awak tu. X perlu nak tayang aurat awak kat satu dunia. Hot kat dunia, kat akhirat hot dgn api neraka plak. Sanggup ke awak? Ngee~~

*right-click, save image as..*

Sape2 pun bley buat camtu kan? Nanti awak dh meninggal, kat dalam kubur tuh malaikat xkn berhenti seksa awak selagi ade lelaki atas dunia ni yg duk tgk gambar awak yg x tutup aurat. Masa tu ape yg awak bley buat? Nothing. Hidup di kubur yatim piatu, tinggallah seorang dipukul dipalu~

ingat...dunia ini hanya sementara....while...syurga forever....

--copy paste

8 ulasan:

Elvy Nellysha berkata...

tq 4 sharing ! ^^

Xxxsophiacoolgrey berkata...

boleh tak nak share dekat blog sy ?..Nnti sy credit nama awk ..

Tanpa Nama berkata...

boοkmarkеd!!, I likе yοur websіtе!


my wеb-site - green stinger ephedra

Tanpa Nama berkata...

This іs a topiс that is close to
my hеаrt... Best wіshes!
Eхactlу where arе youг contaсt details though?



Alsο visit my blοg ρost ephedra extract

fasha berkata...

tenks for sharinggg...
siryesly betul tuu..

anyway pest time sggah sini..
nice belog follow you =)

Miza Zahra berkata...

slm ziarah :)
semoga pahala awak jg bpnjgn, inshaAllah ^^

kakaratak.com berkata...

napak jejak http://www.kakaratak.com/

Farwizah Darwisha berkata...

Tq atas peringatan

Artikel menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lik lak,kejap jeww ^^

Daisypath Anniversary tickers